Хацкевич: Всі хотіли грати, але грати з глядачами

Хацкевич: Всі хотіли грати, але грати з глядачами

Укрінформ
Головний тренер «Динамо» вважає, що порожні трибуни завадили його команді обіграти «Верес». 

Головний тренер «Динамо» прокоментував втрату очок киянами в матчі УПЛ  проти «Вереса» (0:0). Про це повідомляє офіційний сайт «Динамо».

«Гра була до голу, але ми цей м'яч не забили, маючи прекрасні моменти в першому таймі. У другому ми стали більше розкриватися, і суперник теж мав два-три непоганих моменти. Нас врятував Коваль.

Стосовно настрою футболістів, то у нас проблем ніяких не було. Всі хотіли грати, але грати з глядачами. Ми не так багато ігор зіграли у себе вдома, але 20% матчів, якщо взяти в загальному, ми граємо без глядачів.

Читайте також: Футбол: "Динамо" не вдалося забити "Вересу" в чемпіонаті України

Кому цей футбол потрібен? Для мене це незрозуміло. На жаль, ця тенденція триває. Важко виходити, коли порожній стадіон, і немає підтримки наших фанатів.

Дерліс грає добре, коли є простір, вільні зони. Сьогодні він багато брав гру на себе і в деяких моментах абсолютно невиправдано. Коли ми йому говорили, щоб він більше використовував включення Піварича, він був націлений на ворота, але його удари виявились не підготовлені.

Що стосується Морозюка, то в захисті він відіграв досить надійно. Ставили його з акцентом того, що суперник закриватиметься. Він більш ефективний в атаці, але сьогодні не було тієї ефективності і тих націлених передач з його флангу в штрафну», - сказав Хацкевич.

Нагадаємо, в матчі 10-го туру УПЛ «Динамо» не зуміло обіграти вдома «Верес» (0:0) і поступилося першим місцем «Шахтарю». У наступному турі УПЛ «Динамо» зіграє 1 жовтня на виїзді проти «Зорі».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-