Ярмоленко: З кожним матчем все більше розумію партнерів

Ярмоленко: З кожним матчем все більше розумію партнерів

Укрінформ
Наш півзахисник наразі задоволений всім в «Боруссії». 

Півзахисник дортмундської «Боруссії» Андрій Ярмоленко поділився враженнями від нового клубу та чемпіонату. Про це він розповів сайту «Команда №1».

«Після гри в Гамбурзі у нас був вихідний, зібралися на базі тільки в п'ятницю ввечері. На передматчеве заняття. Для мене це трошки незвично, але тут таке вже не перший раз. Скажу більше: за два тижні в «Боруссії» мав більше вихідних, ніж за півроку в «Динамо».

Аналіз гри на найвищому рівні. У нас в телефоні є своя група, і туди через півгодини після закінчення матчу скидають всю аналітичну інформацію. Пробіг, прискорення, ривки, наші ТТД, показники суперника і так далі. Крім того, намагаюся цікавитися, як оцінюють мої дії німецькі ЗМІ.

Читайте також: Лужний: Ярмоленку доведеться постійно доводити, що він сильніший за партнерів

У мене стає більше досвіду і поліпшується взаємодія з партнерами. Потихеньку починаю розуміти, у кого які сильні сторони. Як, куди і кому краще давати пас.

Взяти, наприклад, П'єра-Емеріка Обамеянга. Дай йому тільки в зону - і жоден захисник, на мій погляд, його не наздожене, така у нього швидкість. Інший футболіст не такий швидкий, йому краще віддати в ноги. Ось це найважливіше - з кожним матчем я все більше і більше розумію партнерів, і мені стає легше грати», - сказав Ярмоленко.

Нагадаємо, влітку Андрій Ярмоленко перейшов з «Динамо» в «Боруссію» (Дортмунд) за 25 млн євро. У чотирьох матчах за новий клуб на його рахунку гол та дві гольові передачі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-