«Шахтар» підтвердив допінг Срни, гравець призупиняє виступи за клуб

«Шахтар» підтвердив допінг Срни, гравець призупиняє виступи за клуб

Укрінформ
У Даріо Срни знайшли заборонений препарат поза змаганнями, тому дискваліфікації наразі немає. 

Найближчим часом капітан «Шахтаря» хорват Даріо Срна не допоможе команді через позитивну допінг-пробу. Про це повідомляє офіційний сайт «Шахтаря».

Донецький клуб прокоментував ситуацію навколо позитивної допінг-проби свого лідера, про що говорили останні дні. Офіційна заява "Шахтаря" підтверджує, що у Даріо Срни знайшли заборонений препарат. Його виявили після взяття проби поза змаганнями 22 березня 2017 року.

Клуб підкреслює, що ФІФА або УЄФА офіційно не забороняли захиснику грати, проте сам хорват вирішив перестрахуватися і поки що призупиняє виступи за «Шахтар». «Клуб поважає і підтримує рішення Даріо і впевнений, що гравець доведе свою невинність», - йдеться у заяві клубу.

Читайте також: УЄФА: У Срни не було позитивних допінг-тестів

Даріо Срна також виступив із заявою. Там він пояснив, що ніколи навмисно не приймав заборонених препаратів, планує оскаржувати позитивну допінг-пробу та планує повернутися у футбол найближчим часом.

Нагадаємо, головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека пояснював відсутність Срни причинами ротації, тоді як сам гравець і представники клубу не коментували інформацію про допінг.

Якщо 35-річного гравця остаточно визнають винним, то йому може загрожувати відсторонення від футболу на кілька років з можливою загрозою завершення кар'єри. Срна виступає за «Шахтар» з 2003 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-