Головкін – Альварес: обидва боксери хочуть реваншу

Головкін – Альварес: обидва боксери хочуть реваншу

Укрінформ
Найкращий бій року завершився внічию.

Чемпіон світу за версією WBA, WBC, IBF, IBO в середній вазі Геннадій Головкін з Казахстану і претендент Сауль «Канело» Альварес з Мексики завершили внічию очний поєдинок. Після бою в Лас-Вегасі обидва боксери заявили, що готові ще раз вийти в ринг один проти одного. Про це пише XSport.

Казахстанец навіть сказав, що стосовно реваншу у нього є кілька ідей: «Так, звичайно, я хочу реванш. Я хочу битися. У мене мої пояси і я хочу чемпіонського бою. У мене є кілька ідей на реванш. У цьому бою він занадто багато рухався. Мені хочеться справжнього мексиканського поєдинку».

Читайте також: Головкін – Альварес: бій завершився внічию, Головкін зберіг пояси

Альварес також готовий до повторного поєдинку, зазначивши, якщо цього хочуть глядачі, то він теж цього хоче: «Звичайно, я хочу реваншу. Якщо люди цього хочуть, то і я хочу. Але це нічия, він не виграв».

Відзначимо, що в контракті на бій прописали пункт про реванш, однак право на нього має тільки «Канело».

Нагадаємо, що бій Головкін - Альварес став головною подією боксерського шоу в Лас-Вегасі та одним з кращих боїв року. Боксери провели на рингу всі 12 раундів, за підсумками яких один суддя віддав перемогу мексиканцю (118-112), один – казахстанцю (114-115), а один записав нічию (114-114).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-