МОК закликали відсторонити Росію від Олімпіади-2018

МОК закликали відсторонити Росію від Олімпіади-2018

Укрінформ
Антидопінгові організації 17 країн вважають, що збірна Росії не повинна брати участь в Олімпійських Іграх-2018 в Пхьончхані.

Після оприлюднених фактів про систематичні порушення Росією антидопінгового законодавства на попередній Олімпіаді в Сочі участь збірної Росії в Іграх-2018 знаходиться під великим питанням. Про це повідомляє Sport Arena з посиланням на BBC.  

17 антидопінгових організацій різних країн звернулися в Міжнародний олімпійський комітет (МОК) з вимогою усунути Росію від участі в Іграх в Пхьончхані. Такі вимоги мотивуються тим, що присутність Росії ставить під сумнів чесність і чистоту майбутньої Олімпіади.

Яким буде остаточне рішення МОК з приводу участі Росії в Іграх-2018, поки не відомо. Однак, з великою часткою ймовірності, залежатиме це рішення буде від результатів роботи комісій Дениса Освальда і Самуеля Шміда, які займаються перевіркою допінг-проб з Олімпіади в Сочі і розслідують можливу причетність до приховування допінгових порушень представників Міністерства спорту Росії.

Читайте також: На зимовій Олімпіаді-2018 виступлять до 40 українських атлетів у 9-11 видах спорту

Нагадаємо, зимова Олімпіада 2018 року відбудеться 9-25 лютого в південнокорейському Пхенчхані. До початку зимової Олімпіади  залишається менше 5 місяців.

Сьогодні офіційний сайт Олімпіади опублікував повну версію розкладу змагань:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-