Шевченко: Тренери

Шевченко: Тренери "Шахтаря" добре підготувалися до матчу проти "Наполі"

Укрінформ
Андрій Шевченко оцінив хорошу роботу тренерів донецького футбольного клубу "Шахтар" у поєдинку проти італійського "Наполі" (2:1) в рамках першого туру групового раунда Ліги чемпіонів і особливо відмітив гравців збірної України.

"Поєдинок вийшов дуже цікавим і інформативним. "Наполі" грав добре, особливо в другому таймі. У гостей була велика активність, але їх трохи підвела реалізація. Але я б виділив і тренерів "Шахтаря", які добре підготувалися до цього матчу.

Не можу не відзначити наших збірників. Тарас Степаненко, наприклад, віддав чудову гольову передачу. У четвер поїду дивитися "Динамо". Сподіваюся, і у нього буде хороший старт в Лізі Європи.

Не буду оцінювати гру Віктора Коваленка в конкретному матчі. У збірній він виконує ті функції, про які ми його просимо, і грає на хорошому рівні. В Ісландії результат був негативним, але відповідальність за нього несу тільки я. Ті футболісти, які виходили на поле, виконували ту установку, яку ми їм давали.

Читайте також: Степаненко: "Шахтар" проти "Наполі" зіграв зібраніше, ніж проти ПСЖ і "Реала"

Щодо травмувань Сергія Кривцова і Івана Ордеця. Мене турбує будь-яка кадрова втрата, адже нас чекають дві найважливіші гри. У команди є прекрасні шанси, тому кожна травма - це погано. Сподіваюся, що всі будуть в строю. Нехай поки футболісти сконцентруються на виступах в клубах. Вересень буде насичений іграми, і ми з помічниками відвідуватимемо їх.

Чи здивував підсумковий результат? Мені сподобався сам футбол. "Наполі" завжди створює багато моментів, але і в "Шахтарі" є багато хороших виконавців. Результат - по грі.

Тренер "Наполі" Мауріціо Саррі робить чудову роботу, це цікава людина і цікавий тренер.

Щодо критики з боку "Динамо", нормально ставлюся до будь-якої критики. Розумію, що на мені лежить велика відповідальність, але як головний тренер я роблю вибір футболістів і не ділю їх на гравців "Шахтаря", "Динамо" або "Зорі". У нас єдиний колектив, одне ціле, і мені дуже приємно за ту атмосферу, яку вдалося створити в збірній. Кожен футболіст, якого я викликаю, є гравцем основного складу. Якби міг, то поставив би в основу всіх, але треба вибрати 11 чоловік, тому я вибираю тих, кого вважаю за потрібне, хто вийде і вирішить завдання на гру. Загалом, я не бачу ніяких проблем в тому, що є критика. Люблю свій рідний клуб і прекрасно ставлюся до його вболівальників і керівників.

Радий за Ярмоленка, який відзначився голом за "Боруссію" (Дортмунд). Важливо з перших матчів себе проявити, забивати і потихеньку ставати лідером.

Читайте також: Футбол: Ярмоленко забив м’яч за дортмундську "Боруссію" в Лізі чемпіонів

Ми розглядаємо кілька варіантів проведення жовтневого збору національної команди. Виходимо з того, як буде краще для збірної. Скоро ми приймемо рішення", - цитує головного тренера збірної України zbirna.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-