Степаненко:

Степаненко: "Шахтар" проти "Наполі" зіграв зібраніше, ніж проти ПСЖ і "Реала"

Укрінформ
Півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Тарас Степаненко вважає, що у порівнянні з матчами проти ПСЖ і "Реала", з "Наполі" команда "гірників" зіграла досвідченіше, зібраніше і розумніше.

"Всі матчі Ліги чемпіонів складні, особливо з командами, в яких такі футболісти. Думаю, цей поєдинок можна порівняти з тими, що були проти ПСЖ і "Реала". Але тепер ми були досвідченіше, зібраніше і розумнішими.

З перших хвилин я відчув, що гра дається. "Наполі" грав так, як ми очікували, вони не так сильно нас пресингували. Були вільні зони, де можна розвернутися. Після забитого гола відчули впевненість і до пенальті тримали все під контролем.

Щодо мого пасу на Феррейру. Так, з мого навісу забили турецькому "Башакшекіру". Ісмаїлі не хоче залишатися після тренувань - доводиться мені "ключкою" відпрацьовувати.

Коли суддя поставив пенальті, я зрозумів, що зіграв емоційно. Але мені здається, що пенальті не було, я зіграв в м'яч. Чисто в м'яч, якщо дивитися повтор.

У кінцівці ми підсіли, але Пятов зіграв здорово. Вистояли, виграли, з хорошим настроєм рухаємося далі. Тренерський штаб не дасть розслабитися, тому що завдання номер один - чемпіонат України. Містер на цьому наполягає.

Спасибі уболівальникам за підтримку, на стадіоні була відмінна атмосфера. Ми відчували цю енергію. Були раді відплатити уболівальникам перемогою", - цитує Степаненка terrikon

Читайте також: Тренер "Наполі": "Шахтар" був більш агресивним і впевненим у собі

Нагадаємо, що футболісти донецького "Шахтаря" у середу, 13 вересня, виграли перший матч групового турніру Ліги чемпіонів УЄФА в італійського "Наполі" з рахунком 2:1. Матч відбувся на харківському стадіоні  "Металіст". М’ячі забили Тайсон (15-та хвилина),  Факундо Феррейра (58) -   Аркадіуш Милик (71).

Фото: ФК "Шахтар"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-