Тренер

Тренер "Наполі": "Шахтар" був більш агресивним і впевненим у собі

Відео
Укрінформ
Головний тренер італійського футбольного клубу "Наполі" Мауріціо Саррі прокоментував поразку команди у матчі групового турніру Ліги чемпіонів УЄФА проти донецького "Шахтаря" (1:2).

"У нас складні матчі один за одним. У такій ситуації важко не тільки показувати результат, а й демонструвати певну якість гри. Сьогодні ми були покарані за те, що не змогли показати футбол необхідного рівня. У попередніх матчах хлопці витрачали дуже багато енергії, перш за все психологічної. Отримали досить скромні результати. Сподіваюся, надалі ситуація зміниться і ми зможемо пройти цей непростий період.

Останні 20 хвилин поєдинку ми провели дуже непогано, і у донеччан виникали складності в обороні. До цього часу "гірники" витратили багато сил, у нас же на заміну вийшов Мертенс, який відмінно вміє розганяти атаки. Дріс був свіжий і створював гостроту біля воріт господарів. Важливо не тільки давати відпочити таким виконавцям, а й мати їх в запасі, щоб постаратися змінити хід зустрічі. Нам потрібно заглиблюватися в аспекти гри в атаці, але часу зараз немає. Він і не з'явиться, поки не буде розроблений більш зручний календар. Поки ж єдине рішення для нас - купувати більше футболістів, щоб моя лава запасних була довшою.

Читайте також: "Шахтар" з перемоги над "Наполі" стартував у Лізі чемпіонів УЄФА

Можу сказати, що оборона зіграла відмінно, немає ніяких претензій. Були недоліки в діях атакуючих футболістів, які погано відпрацьовували назад, недостатньо активно пресингували. Не думаю, що сталося щось несподіване або драматичне. Ми поступилися команді з першого кошика: "Шахтар" не дарма туди потрапив, і сьогодні переміг заслужено.

Робота арбітрів мені не сподобалася. Рефері часто зупиняв гру без особливої ​​причини. Вважаю, що це ненормально.

Дії арбітра ніяк не позначилися на грі. Безумовно, "Шахтар" почав набагато краще за нас. Ми ж перевершували в заключному відрізку. За нашими даними, показник гольових моментів був 7:5 на користь "Наполі". Це означає, що ми діяли досить добре. На підсумковий результат вплинуло те, що суперник був більш агресивним і впевненим у собі", - цитує Саррі офіційний сайт ФК "Шахтар"

Читайте також: Фонсека: "Шахтарю" вдалося впоратися з сильними сторонами "Наполі"

Відео післяматчевої прес-конференції за участю Паулу Фонсеки і Мауріціо Саррі:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-