Фонсека:

Фонсека: "Шахтарю" вдалося впоратися з сильними сторонами "Наполі"

Відео
Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека прокоментував переможну гру команди у стартовому матчі Ліги чемпіонів УЄФА.

"Ми прекрасно розуміли, що зустрічаємося з суперником високого класу. Просто не можу не відзначити своїх футболістів, які провели матч дуже хоробро. Нам потрібно було ризикувати на початку атаки, щоб створити загрозу для "Наполі". Після забитого м'яча у нашої команди було ще кілька гольових моментів, зокрема у Тайсона. Також "Шахтар" чудово показував себе в обороні. Ми не дозволяли неаполитанцям розвивати атаки через центр, де вони сильні.

У другому таймі гості стали більш небезпечними. Ми трохи "сіли" в лінії оборони, що відкрило деякий простір, тому опонент зміг розвивати гру між нашими лініями. Скажу відверто, у "Наполі" теж були можливості забити. Потім ми оформили другий м'яч і мали гольові моменти. Мені сподобався поєдинок. "Шахтар" показав себе добре. Ми перемогли цілком заслужено і достойно.

Можу відзначити, що "Наполі" - найсильніший колектив. Неаполітанці тримаються на найвищому рівні, однак сьогодні ми змогли впоратися з сильними сторонами суперника.

У Харкові атмосфера була просто фантастичною! Ми весь час відчували підтримку наших уболівальників, а для нас це дуже важливо. Сподіваємося, що і на наступних іграх стадіон буде заповнюватися так само.

Чи був "Шахтар" загадкою для "Наполі"? У наші дні секретів практично немає. Доступ до матчів і будь-якої інформації настільки великий, що все це можна мати в руках і переглядати по десять тисяч разів. Найголовніше - правильна підготовка і мотивація футболістів", - цитує Фонсеку офіційний сайт ФК "Шахтар"

Читайте також: «Шахтар», про який ми мріяли

Нагадаємо, що футболісти донецького "Шахтаря" у середу, 13 вересня, виграли перший матч групового турніру Ліги чемпіонів УЄФА в італійського "Наполі" з рахунком 2:1. Матч відбувся на харківському стадіоні  "Металіст". М’ячі забили Тайсон (15-та хвилина),  Факундо Феррейра (58) -   Аркадіуш Милик (71).

Відео кращих моментів:

Наступний поєдинок Ліги чемпіонів "Шахтар" проведе 26 вересня в гостях проти англійського "Манчестер Сіті".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-