Капітан

Капітан "Скендербеу": "Динамо" без Ярмоленка – для нас добре

Укрінформ
Капітан албанського футбольного клубу "Скендербеу" Оргес Шехі поділився очікуваннями від сьогоднішньої гри проти київського "Динамо" у рамках першого туру групового раунду Ліги Європи.

"Минулого сезону нашім гравцям не вистачало єврокубків, адже ми звикли грати у них кожного року. Хоча зовсім без міжнародних матчів ми не лишилися, особисто я виступав за національну збірну, брав участь у Євро-2016. Але думаю, що дискваліфікація зробила нас лише сильнішими та голодними до перемог.

Ми зустрічалися з "Динамо" кілька разів, як під час літніх зборів, так і під час зимових. Звісно, з тих часів команда змінилася. Але я хотів би говорити не про "Динамо", а про нашу команду. Вона теж дуже змінилася, адже прийшов новий тренер, з'явилося багато нових гравців, інші – навпаки, залишили клуб.

Звісно, те, що Ярмоленко у міжсезонні пішов з "Динамо", для нас добре, адже він був капітаном, найкращим гравцем київської команди. Але і ми у міжсезонні втратили нашого провідного гравця – Латіфі", - цитує Шехі офіційний сайт ФК "Динамо". 

Читайте також: Футбол: стала відома програма перебування "Шкендербеу" в Києві

Нагадаємо, що матч "Динамо" – "Шкендербеу" відбудеться сьогодні, 14 вересня, о 20:00 на столичному НСК "Олімпійський".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-