Вернидуб: Ми господарі, тому гратимемо більше в атаці

Вернидуб: Ми господарі, тому гратимемо більше в атаці

Укрінформ
Луганський клуб сподівається на підтримку на «Арені Львів». 

Головний тренер «Зорі» Юрій Вернидуб розповів про майбутній матч групового етапу Ліги Європи зі шведським «Естерсундом». Про це повідомляє Sport Arena.

«Дуже поважаю нашого суперника, він досить кваліфіковано виглядав в кваліфікації Ліги Європи. Він провів шість матчів, з яких програв лише один - ПАОКу 1:3. Це говорить про те, що команда виглядає непогано. Тим більше, в чемпіонаті зараз виступає команда не так погано, як раніше. Вони, якщо не помиляюся, посідають п'яте місце і дуже близькі до призових місць.

Завтра ми будемо господарями, тому нам нічого не залишається, як грати на результат. Маю велику надію, що мої хлопці це врахують і гратимуть більше в атаці. Але ще раз скажу, враховуючи гру, яку демонструє суперник, він теж добре грає в атаці. Тим більше, використовує кілька схем. Дуже хотілося б, щоб ми грали першим номером.

Читайте також: Футбол: букмекери бачать "Динамо" і "Зорю" фаворитами матчів Ліги Європи

Травма Прийми? Якщо дивитися на те, що Василь зіграв останні матчі від дзвінка до дзвінка, то це проблема. Його нам не вистачатиме. Але є Саша Сваток, який теж в непоганій формі, і сподіваюся, що він завтра покаже свої кращі якості», - сказав Вернидуб.

Нагадаємо, матч Ліги Європи «Зоря» - «Естерсунд» зіграють 14 вересня на «Арені Львів». Початок – о 22:05. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-