Боксер Хижняк занесений до Національного реєстру рекордів України

Боксер Хижняк занесений до Національного реєстру рекордів України

Відео
Укрінформ
Чемпіон світу-2017 українець Олександр Хижняк занесений до Національного реєстру рекордів України як боксер, який здобув найбільшу кількість титулів за 330 днів - 6 титулів. 

Сертифікат вручив представник Національного реєстру рекордів України Віталій Зорін 12 вересня під час прес-конференції в приміщенні мультисесійного центру Klitschko Expo, повідомляє Федерація боксу України в своєму facebook

За вищевказаний період Олександр Хижняк став Чемпіоном України у віковій групі до 22 років, здобув золоту медаль елітного Чемпіонату України 2016-го року у Харкові, у 2017-му виборов титул найсильнішого боксера Європи у віковій групі до 22 років і став переможцем чемпіонатів Європи та світу. На цих змаганнях Олександр також визнавався і найкращим боксером змагань. 

"Для мене це дійсно надзвичайно приємна подія. Відверто скажу, цього я навіть не очікував. Те, що я вписав своє ім’я до Національного реєстру рекордів України є надзвичайно почесною місією, адже бути поряд з рекордсменами України – велика честь для мене. Ця подія точно назавжди залишиться в моїй пам’яті. Я буду так само наполегливо працювати і надалі, аби і в майбутньому прославляти нашу країну. Зупинятися на досягнутому я точно не збираюсь", – сказав Олександр Хижняк.

Читайте також: Хижняк: Дуже радий, що завоював ще одне "золото" для України

За отримані досягнення ФБУ подарує 22-річному боксеру квартиру в Полтаві:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-