Хижняк: Дуже радий, що завоював ще одне

Хижняк: Дуже радий, що завоював ще одне "золото" для України

Відео
Укрінформ
Переможець чемпіонату світу з боксу до 75 кг українець Олександр Хижняк прокоментував свій виступ у Гамбурзі.

"Я дуже радий, що завоював ще одне "золото" для країни. Було європейське, тепер - світове. Задоволений, що всі цілі, поставлені на початку року, були досягнуті. Та й ще був визнаний не тільки кращим бійцем Європи, а й світу.

Скажу чесно, що не очікував. Тут були представлені кращі боксери з найсильніших на сьогодні боксерських країн - Куби, Узбекистану, але виходив і показував все, що можу, все, до чого мене готували.

Володимир Кличко приходив на фінал підтримати команду, мене. Його слова підбадьорили, ввели в тонус. Дякую за теплі слова

Легких боїв не було. Всі мої бої в Гамбурзі за напруженням були дуже серйозними. Суперник по фіналу з Казахстану - дуже технічний боєць, перемагав в Гамбурзі і олімпійського чемпіона, і чемпіона світу. В суботу цей хлопець теж виходив перемагати, але я виявився краще. Зрозумів, що виграв, тільки коли підняли мою руку. До цього моменту щось важко прогнозувати, а на цьому чемпіонаті тим більше.

Зараз я сильно змучений після безлічі поєдинків і літака. Хочеться відпочити. А взагалі люблю активний відпочинок, рух. Катаюся на велосипеді, граю в різні ігри, наприклад в настільний теніс. Від боїв і турнірів відриваю себе різними напрямками, щоб отримати емоції від відпочинку", - цитує Хижняка СЕГОДНЯ.ua.  

Читайте також: Українець Хижняк – кращий боксер чемпіонату світу з боксу

Нагадаємо, що у фіналі чемпіонату світу з боксу 2017-го року 22-річний Олександр Хижняк впевнено переміг Абільхана Аманкула з Казахстану за рішенням суддів.

Відео фінального бою:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-