Дячук-Ставицький: Наварро поки залишається головним тренером

Дячук-Ставицький: Наварро поки залишається головним тренером "Карпат"

Укрінформ
В.о. генерального директора львівського футбольного клубу "Карпати" Юрій Дячук-Ставицький прокоментував ситуацію щодо перебування на посаді головного тренера клубу іспанського фахівця Серхіо Наварро.

"Поки що ніхто його не звільняв. Поки що ніяких наказів або документів про його звільнення немає. Він був у мене, багато говорив про те, що немає результату і так далі, але ніхто його не звільняв, ніяких заяв він не писав. Якщо питання буде вирішуватися, то завтра або післязавтра. Поки ж він є головним тренером.

Зайцев на сьогодні спортивний директор. Якщо Наварро звільниться або буде звільнений, то, очевидно, ми не будемо два-три тижні шукати нового тренера. Він (Зайцев) буде виконувати обов'язки головного. Але поки, на сьогоднішній день, головний тренер не подавав заяву, і керівництво його не звільняло. Що буде завтра, побачимо", - цитує Дячука-Ставицького XSPORT

Читайте також: Наварро звільнили з посади головного тренера "Карпат" – "Футбол 1"

Нагадаємо, що вчора, 12 вересня, телеканал "Футбол 1" повідомив про звільнення Наварро с посади головного тренера "Карпат", а офіційна заява має з’явитися сьогодні. 

Фото: Tribuna

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-