Формула-1: Кубіца розірвав контракт з Renault

Формула-1: Кубіца розірвав контракт з Renault

Укрінформ
Чемпіон світу з ралі в класі WRC2 польський гонщик Роберт Кубіца розірвав підписаний раніше контракт із командою Renault "Формули-1" і шукатиме інші варіанти.

Кубіца розірвав свій контракт із французькою командою через очікування приходу Карлоса Сайнса, щоб знайти іншу можливість потрапити на стартову решітку в 2018-му році. Про це повідомляє motorsport.com

За інформацією Motorsport Magazine, Кубіца підписав попередню угоду з Renault у першому півріччі, коли провів перші тести з командою. Поляк сподівався зайняти місце, яке зараз займає Джоліон Палмер, однак британця скоріш за все замінять на Карлоса Сайнса, який стане напарником Ніко Хюлькенберга у наступному році.

Таким чином, Кубіца був звільнений від обов’язків свого контракту і зараз обговорює інші можливості. У його послугах зацікавлені команди Sauber і Williams, які ще не затвердили склад своїх пілотів на наступний рік.

Читайте також: Кубіца вперше за 6 років сів за кермо боліда Формули 1

Нагадаємо, що поляк 6 червня прийняв участь в тестах Renault на трасі у Валенсії, сівши за кермо боліда Ф-1 вперше після 2011-го року.

Фото: robertkubica-klubkibicow.pl

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-