Фонсека: Марлос, Ракицький і Тайсон не зіграють проти

Фонсека: Марлос, Ракицький і Тайсон не зіграють проти "Зорі"

Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека розповів про кадрову готовність команди до поєдинку проти луганської "Зорі".

"Ті, хто грав за збірну, трохи втомлені. Відновити їх на сьогодні ми ще не змогли, але це нормально. До матчу з "Зорею" хлопці вже мають бути в оптимальних кондиціях, щоб показати свій кращий футбол.

Немає Марлоса і Ракицького, а Тайсон повернеться лише завтра і після такого перельоту буде не в кращому стані. На їхні позиції вийдуть інші виконавці й дадуть відповідь відмінною грою.

Малишеву зробили операцію. Швидше за все, термін відновлення може тривати досить довгим - близько шести місяців. Дуже незручно для нас, однак, повторюся, ми довіряємо абсолютно всім футболістам. Хлопці будуть готові без проблем зіграти на цій позиції.

Попереду складний матч з "Зорею", ми сфокусовані тільки на ньому. Почувши фінальний свисток, відразу перемкнемося на Лігу чемпіонів і "Наполі". Зараз же ми повинні бути повністю сконцентровані на суботній зустрічі чемпіонату", - цитує Фонсеку офіційний сайт ФК "Шахтар"

Читайте також: Футбол: "Шахтар" провів відкрите тренування без Тайсона, Бутко і Малишева

Нагадаємо, що у суботу, 9 вересня, о 17.00 донецький "Шахтар" прийматиме луганську "Зорю" у рамках 8-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги на харківському ОСК "Металіст". Гру у прямому ефірі  покаже телеканал "Футбол 2". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-