Усик у Берліні хоче об'єднати чотири пояси

Усик у Берліні хоче об'єднати чотири пояси

Укрінформ
У ході World Boxing Super Series, що починається 9 вересня у Берліні, чемпіон світу за версією WBO у важкій вазі українець Олександр Усик у бою з екс-чемпіоном світу за версією WBO, німцем Марко Хуком сподівається об'єднати всі пояси.

Про це він сказав в інтерв'ю Укрінформу.

"Це хороший шанс об'єднати всі пояси і стати абсолютним чемпіоном світу", - пояснив Усик свій мотив у рішенні взяти участь у турнірі, який ще недостатньо "розкручений".

За словами спортсмена, домовитися про об'єднання поясів досить важко, оскільки кожен промоутер "тримається за свого чемпіона" і не погоджується об'єднувати пояси. "А цей турнір покаже одного справжнього чемпіона за всіма версіями. До того ж він стане володарем кубку Мохамеда Алі", - говорить Усик.

Оцінюючи свого суперника, боксер зазначає, що різниця у віці не істотна, а те, що у Хука більше досвіду, більше поєдинків за спиною, "ні про що не говорить". До німецького спортсмена Усик ставиться як до чергового супротивника.

"До кожного супротивника я ставлюся з повагою. Але переоцінювати цих хлопців я не буду, тому що я знаю, чого я вартий", - заявляє українець.

Читайте також: Усик: Я не збираюсь штовхати Гука на зважуванні

Як раніше повідомлялося, напередодні під час дуелі поглядів Хук штовхнув Усика, бажаючи показати, що він знаходиться в рідному місті Хука "і має бути готовим до битви за життя в суботу".

Усик зі свого боку заявив, що "поховає" супротивника в суботу.

Бій Усик - Хук відбудеться в суботу на арені Max Schmeling Halle. Він стане відкриттям World Boxing Super Series.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-