Капітан БК

Капітан БК "Хімік": У грі зі Словенією збірна України має "закрити" Драгича

Укрінформ
Капітан южненського баскетбольного клубу "Хімік" Олександр Рябчук, який через травму не поїхав на Євробаскеті-2017, оцінив перспективи збірної України грі зі Словенією в 1/8 фіналу турніру.

На його думку, головне - нейтралізувати атакуючого захисника словенців Горана Драгича з команди НБА "Сан-Антоніо Сперс", повідомляє офіційний сайт ФБУ. 

"Зі Словенією треба зіграти від оборони, ніяких натяків на відкритий баскетбол. Завдання номер один - нейтралізувати Драгича. У нього колосальний досвід виступів на найвищому рівні - НБА, збірна Словенії. Його треба закрити. Хто з ним може впоратися? Липовий. Можна й Кольченка залучити. Бало б добре, якби до початку матчу встиг відновитися Мішула. З Драгичем треба зіграти від м'яча, не дати йому "диригувати словенським оркестром", - заявив Рябчук.

Нагадаємо, що у вирішальному матчі групового раунду Євробаскета-2017 українці упевнено обіграли господарів паркету ізраїльтян - 88:64 (19:16, 27:12, 25:11, 17:25). Матч проти Словенії Україна зіграє у Стамбулі 9 вересня, початок - о 12.30.

Читайте також: Липовий: Я відчував, що без перемоги над Ізраїлем ми з майданчика не вийдемо

Чвертьфінали чемпіонату Європи пройдуть 12-13 вересня, півфінали - 14-15 вересня, матч за 3-е місце і фінал відбудуться 17 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-