Липовий: Я відчував, що без перемоги над Ізраїлем ми з майданчика не вийдемо

Липовий: Я відчував, що без перемоги над Ізраїлем ми з майданчика не вийдемо

Відео
Укрінформ
Баскетболіст збірної України Олександр Липовий прокоментував вихід команди до плей-офф Євробаскету-2017 після перемоги над Ізраїлем.

"Я намагався не дивитися гру Італія - Грузія і думати тільки про нашу гру. Усвідомлення того, що усе в наших руках, прийшло до мене мабуть тільки хвилин через 5 після того, як завершилася їхня гра. Можна сказати, що грузини зробили нам подарунок, ми отримали шанс, який тепер уже міг з'явитися тільки у 2021-му році і упустити цю нагоду ми не могли. Уся наша команда усвідомлювала ціну цієї гри - наступні 4 роки - і виходили ми із відповідним настроєм. Я відчував, що без перемоги ми з цього залу не вийдемо.

Ми взяли дві найважливіші гри і вийшли до плей-офф. Емоції переповнюють. Тому, хто б що не казав, але мені хочеться привітати тренерський штаб, який виконав величезний обсяг роботи. Це дійсно була важка робота, було багато організаційних проблем, про які не хочеться зовсім згадувати. Я дуже вдячний тим нашим вболівальникам, які приходили сюди на наші матчі, як би не грали, як би не програвали, але вони підтримували нас тут, далеко від України.

Щодо наступного протистояння проти Словенії. Якщо чесно, то я вже втомився від цієї команди, і минулого року ми двічі грали з ними, у передсезонні перетиналися і ось знову буде Словенія. Цього суперника ми знаємо добре, нічого не скажеш - вони зараз на чудовому ходу, вони підсилилися Рендольфом із БК "Реал Мадрид". Хоча суперник нам знайомий, ми у першу чергу відпочинемо, а потім будемо готуватися, знову розбирати. Нам нічого придумувати не треба, нам тільки слід грати, як завжди", - цитує Липового офіційний сайт Федерації баскетболу України

Читайте також: Українці обіграли ізраїльтян і вийшли до плей-офф Євробаскету-2017

Нагадаємо, що збірна України обіграла в останньому матчі групового турніру Ізраїль з рахунком 88:64 і вийшла до плей-офф Євробаскету-2017. Підопічні Євгена Мурзіна з двома перемогами і трьома поразками посіли 4-е місце в своїй групі. Першими стали литовці, друге місце у збірної Німеччини, третє - в Італіїї.

Відео кращих моментів матчів 6-го вересня:

В 1/8 фіналу у Стамбулі збірна України 9 вересня о 12:30 зіграє проти збірної Словенії, яка групу А пройшла без поразок. 

Розклад матчів 9 вересня
12:30 Словенія - Україна
15:15 Німеччина - Франція
18:45 Фінляндія - Італія
21:30 Литва - Греція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-