Аскрен: Я не застосовую допінг, тому вже час йти на пенсію

Аскрен: Я не застосовую допінг, тому вже час йти на пенсію

Укрінформ
Екс-чемпіон Bellator і чинний володар титулу ONE FC в напівсередній вазі 33-річний непереможений американець Бен Аскрен (17-0-1) вирішив провести 24 листопада свій останній поєдинок в змішаних єдиноборствах і піти на пенсію.

Про це боєць розповів журналісту Аріелю Хельвані в The MMA Hour.

"Дуже мало спортсменів, які завершили кар'єру на піку. У тому ж гольфі, наприклад, немає таких пошкоджень, як в ММА, але, дивлячись на Тайгера Вудса, що вже розвалюється, думаєш: "Господи, він був такий хороший, а зараз він відстій". Це засмучує уболівальників. Подивіться на мого улюбленого спортсмена Мухаммеда Алі і те, які сильні пошкодження він поніс через те, що виступав занадто довго. Ми не можемо довести це, але можемо здогадуватися, що це і призвело до проблем зі здоров'ям. Я виступаю в змішаних єдиноборствах, це небезпечно, а я фізично не той, що був чотири або п'ять років тому.

Друга причина - коли ти виступаєш, коли робиш це правильно - це егоїзм. Коли я був молодший, то планував піти з боїв в 30 років і зайнятися тренерською діяльністю, чим я зараз і так займаюся. Тоді я думав, що стану батьком, але я вже став їм. Але я не можу нікого тренувати за шість тижнів до бою, оскільки в цей час повинен сам готуватися. Я пропускаю дорослішання моїх дітей, оскільки в цей час повинен готуватися.

Читайте також: Леннокс Льюїс: Бокс крутіший, ніж ММА

Фізичний пік чоловіка - між 26-30 років. На поточний момент допінг вплинув на ставлення фанатів до віку бійців. Тепер, якщо ми застосовуємо заборонені препарати, ми можемо значно продовжити свій пік, до чого фанати ММА дуже звикли. Але я не застосовую його, тому фізично я вже не той", - цитує Аскрена XSPORT

Фото: sherdog.com  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-