Теніс: сестри Кіченок зачохлили ракетки на US Open

Теніс: сестри Кіченок зачохлили ракетки на US Open

Укрінформ
Українськи тенісистки сестри Надія і Людмила Кіченок припинили подальшу боротьбу на Відкритому чемпіонаті США в Нью-Йорку.

Україно-австралійський дует Надія Кіченок/Анастасія Родіонова у другому колі змагань US Open зазнав поразки від російської пари Макарова/Весніна з рахунком 6:4, 2:6, 1:6. Людмила Кіченок у парі з чешкою Барборою Крейчиковою програла у третьому колі чеському дуету Шафаржова/Стрицова з рахунком 1:6, 7:5, 2:6. Про це повідомляє btu.org.ua

Майже дві години провели на корті Людмила і Надія в своїх поєдинках проти топ-пар змагань. Надія Кіченок і Анастасія Родіонова, виконавши брейк в кінцівці першої партії, далі не змогли виграти жодного гейму на подачі суперниць і не реалізували два шанси на брейк. Людмила Кіченок і Барбора Крейчикова у вирішальній партії не змогли взяти гейм на подачі суперниць.

Читайте також: US Open: Кіченок проходить до другого раунду парних змагань

Зазначимо, що Надія Кіченок вже третій сезон поспіль виступfла у другому раунді парного US Open. Людмилі Кіченок вдалося встановити особистий рекорд - в цому сезоні українка вперше грала у третьому колі турніру в США. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-