US Open-2017: Долгополов зіграє з Надалем, Світоліна – з Медісон Кіз

US Open-2017: Долгополов зіграє з Надалем, Світоліна – з Медісон Кіз

Укрінформ
Кращі українські тенісисти зіграють на головному корті турніру. 

Сьогодні вночі в Нью-Йорку визначилися суперники українських тенісистів - Олександра Долгополова і Еліни Світоліної в 4-му раунді Відкритого чемпіонату США (US Open-2017). Про це повідомляє Sport Arena.

Найкраща тенісистка України Еліна Світоліна, яка перше в своїй кар'єрі пробилася в другий тиждень US Open, зіграє проти американки Медісон Кіз. Тенісистки зустрічалися між собою лише одного разу. В 2015 році на турнірі в Нью-Хейвені перемогу здобула Кіз. Тоді українка матч дограти не змогла - 6:7 (4), 2:4.

Читайте також: Світоліна вийшла до четвертого кола US-Open-2017

Долгополов повторив свій кращий результат на US Open, впевнено обігравши в третьому раунді серба Віктора Троїцькі. Тепер на Олександра, який є 64-ю ракеткою світу, чекає куди більш серйозне випробування в особі іспанця Рафаеля Надаля. Долгополов зустрічався з нинішнім лідером світового рейтингу вісім разів і здобув лише дві перемоги - сталося це в Індіан-Уеллсі (2014 року) і Лондоні (2015).

Олександр Долгополов в третій раз в кар'єрі пробився до четвертого кола на турнірі серії Великого шолома. Два попередні успіхи українця пов'язані з 2011 роком, коли він побував в 1/4 фіналу Australian Open і дістався до четвертого кола на US Open.

Матчі Долгополов - Надаль і Світоліна - Кіз відбудуться 4 вересня. Розклад стане відомо пізніше, але цілком імовірно, що обидві зустрічі пройдуть на головному корті імені Артура Еша.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-