Де дивитися матч Україна - Туреччина

Де дивитися матч Україна - Туреччина

Укрінформ
Національна збірна України з футболу у суботу, 2 вересня, проведе поєдинок 7-го туру групового етапу відбіркового циклу чемпіонату світу-2018, в якому "синьо-жовті" прийматимуть команду Туреччини.

Зустріч, яка розпочнеться о 21.45 на 30-тисячному ОСК "Металіст" у Харкові, у прямому ефірі покажуть телеканали "Україна" та "Футбол 1". Текстова трансляція - на Укрінформі.

Команда Андрія Шевченка розпочала відбірковий цикл домашньою нічиєю з ісландцями (1:1) та виїзним миром з турками (2:2). Після цього українці на нейтральному полі у польському Кракові розгромили футболістів Косово (3:0), двічі взяли гору над збірною Фінляндії (1:0, 2:1) та мінімально поступилися у Загребі Хорватії (0:1).

Турки у свою чергу після стартової виїзної нічиєї у Хорватії (1:1) розійшлися миром у Коньї з Україною (2:2), програли Ісландії (0:2), обіграли Косово (2:0, 4:1) та Фінляндію (2:0).

Читайте також: Німеччина обіграла Чехію, Данія розгромила Польщу у відборі на мундіаль-2018

Букмекери у день сьогоднішнього матчу віддають перевагу українській команді. Британська контора William Hill приймає ставки на успіх господарів з коефіцієнтом 2,25, а на перемогу гостей - 3,30. Нічия оцінюється коефіцієнтом 3,20.

Поєдинок Україна - Туреччина обслуговуватиме бригада арбітрів з Іспанії, яку очолює Давид Фернандес Борбалан.

В інших матчах відбіркової групи І Хорватія у Загребі приймає дебютантів турніру з Косово, а Фінляндія у Тампере зустрінеться з Ісландією.

Турнірне становище після 6-ти турів: Хорватія - 13 очок, Ісландія - 13, Туреччина - 11, Україна - 11, Фінляндія - 1, Косово - 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-