Лочошвілі: Хотілося б піти шляхом Каладзе, стати кращим у київському

Лочошвілі: Хотілося б піти шляхом Каладзе, стати кращим у київському "Динамо"

Укрінформ
Новоспечений гравець київського футбольного клубу "Динамо" Лука Лочошвілі прокоментував свій переїзд в Україну і новий крок у футбольній кар'єрі.

"Сьогодні щасливий для мене день, я став гравцем великого клубу – "Динамо" (Київ). Це зовсім інший рівень, велика і яскрава історія. Був на стадіоні, на клубній базі, де створені всі умови для роботи. Я прийшов у "Динамо", щоб рости як футболіст, хочу завойовувати нові трофеї. Буде складно, адже тут зовсім інший рівень, але я готовий піднятися і відповідати йому.

Коли отримав запрошення, довго не сумнівався. Також я дуже вдячний своєму рідному клубу "Динамо" (Тбілісі), саме в ньому я став професійним футболістом, зробивши перші кроки у великому футболі.

Спілкувався з президентом клубу Ігорем Суркісом і головним тренером Олександром Хацкевичем. У мене вірять, уклали довгостроковий контракт, надають всі умови для прогресу. Як мені повідомили, почну тренуватися з молодіжною командою, і своєю грою повинен довести, що гідний перейти в першу.

Сподіваюся, що із травмою нічого серйозного. На початку серпня пошкодив задню поверхню стегна, з тих пір проводжу реабілітацію. Через три тижні повинен приступити до тренувань.

На пару днів повернуся в Тбілісі, заберу речі, попрощаюся зі своїми партнерами по команді і рідними. А з 5-го вересня продовжу роботу в Чапаєвці.

Згадую про Кахаберу Каладзе. Для нашої країни - це справжня легенда, всі ми пишаємося його успіхами. Звичайно, мені хотілося б піти його шляхом, стати кращим у "Динамо" і рухатися далі. Кахабер показав, що у футболі немає нічого неможливого, потрібно лише вірити в себе і багато, дуже багато працювати", - цитує Лочошвілі офіційний сайт ФК "Динамо"

Читайте також: Київське "Динамо" підписало контракт із грузинським футболістом Лочошвілі

Нагадаємо, що гравець тбіліського ФК "Динамо" сьогодні, 31 серпня, підписав контракт із київським "Динамо" і відправився на клубну базу в Чапаєвку для проходження відновлювальних процедур. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-