Конєв: учасників Євробаскета-2017 в Тель-Авіві приймають на високому рівні

Конєв: учасників Євробаскета-2017 в Тель-Авіві приймають на високому рівні

Укрінформ
Баскетболіст збірної України Володимир Конєв поділився першими враженнями від Тель-Авіва, де вчора, 29 серпня, збірна провела перше тренування напередодні матчу проти Німеччини у рамках чемпіонату Європи.

"Це буде мій перший Євробаскет і я зараз перебуваю у передчутті. Дуже хочеться відновитися і зіграти у всіх матчах турніру, але поки що є дискомфорт у кисті правої руки. Я невдало впав на долоню у грі проти збірної Чорногорії, лікар каже, що ушкодження не серйозне і найблищим часом кисть знову стане робочою. Дуже чекаю цього. 

Перші враження від Тель-Авіва у мене хороші. Звернув увагу на промо Євробаскета-2017, учасників турніру тут приймають на високому рівні.

У нас дуже хороша, рівна група, у кожній збірній є яскраві особистості, передчуття великого баскетбольного форуму захоплює. Сподіваюся, за нашу збірну тут вболіватимуть. До речі, зараз у Ізраїлі працює давнішній напарник по Кривому Рогу Денис Валіулін, в баскетбол він зараз уже не грає, але став доволі успішним дискоболом, обіцяв під'їхати на наші матчі і підтримати збірну України", - цитує Конєва офіційний сайт ФБУ

Перше тренування українських баскетболістів відбулося на арені резервного спорткомплексу, а вже наступного дня команда ознайомиться із залом "Нокіа Арени", де відбуватимуться матчі чемпіонату.

Читайте також: Євробаскет-2017: чоловіча збірна України вирушила до Тель-Авіва

Нагадаємо, що на Євробаскеті-2017 чоловіча збірна України на груповому етапі в Тель-Авіві зіграє з Ізраїлем, Литвою, Грузією, Італією та Німеччиною. Перший матч підопічні Євгена Мурзіна проведуть 31 серпня проти німецької збірної.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-