Євробаскет-2017: чоловіча збірна України вирушила до Тель-Авіва

Євробаскет-2017: чоловіча збірна України вирушила до Тель-Авіва

Укрінформ
Національна чоловіча збірна України вирушила на чемпіонат Європи денним рейсом ізраїльських авіаліній EL-AL Київ - Тель-Авів сьогодні, 29 серпня.

У столиці Ізраїлю відбудуться матчі групової стадії у секстеті В (Німеччина, Італія, Україна, Ізраїль, Литва, Грузія). У разі виходу до плей-оф (з групи виходять команди, що посядуть перші чотири місця) збірна України перебазується до Стамбула для подальшої боротьби за титул найсильнішої команди Старого Світу. Про це повідомляє офіційний сайт Федерації баскетболу України. 

Головний тренер національної чоловічої збірної України Євген Мурзін розповів про основні задачі команди у першому поєдинку проти Німеччини:

"Усі команди з нашої групи мають у своїх складах гравців НБА. Перший суперник збірна Німеччини – дуже гарна команда, дисциплінована, добре укомплектована. Одне з найперших завдань, що стоїть перед нашим тренерським штабом – це нейтралізація їхнього лідера - Деніса Шредера.  Мені потрібно, щоб кожний гравець виходив і робив усе заради перемоги. Я переконаний, що усі гравці усвідомлюють усю відповідальність покладених на нас завдань".

Читайте також: Євробаскет-2017: Оголошено склад збірної України

Розклад матчів

31 серпня
15:45, Німеччина – Україна

2 вересня
18:30, Україна – Італія

3 вересня
15:45 Грузія – Україна

5 вересня
15:45, Україна – Литва

6 вересня
20:45, Ізраїль - Україна

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-