Ігор Суркіс: Наш курс - українізація складу

Ігор Суркіс: Наш курс - українізація складу "Динамо"

Укрінформ
Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розповів про найближчі плани столичного футбольного клубу на трансферному ринку.

Він підкреслив, що "Динамо" бере курс на українізацію складу та довіру вихованцям власної клубної академії, повідомляє "Спорт-эскпрес в Украине". 

"Якби перехід Андрія Ярмоленка стався місяцем раніше, ми неодмінно зміцнили б його позицію більш досвідченим футболістом, ніж ті, хто є зараз у нашому розпорядженні. Тепер підшукувати лідеру заміну у найкоротші терміни й робити необдумані придбання резону немає. Перед прийняттям рішення відносно трансферу Ярмоленка я обговорив питання з головним тренером. І, чесно кажучи, ще більше заповажав Хацкевича. Інший би на його місці став наполягати на негайному посиленні складу, нив та стогнав, але Олександр Миколайович лише дав зрозуміти: вважає, що Андрій цей перехід заслужив. Поспішати ми не будемо: попрацюємо системно на трансферному ринку, і якщо взимку у нас збережеться потреба у кадровому зміцненні, позицію посилимо.

Читайте також: Київське "Динамо" цікавиться гравцем "Олімпіка" Мохою

Наш курс - українізація складу й довіра вихованцям клубної академії. Досвід "Вереса", який мало не відібрав напередодні очки у "Шахтаря", свідчить про те, що на рівних із найсильнішими командами чемпіонату можна грати й без легіонерів", - сказав президент ФК" Динамо ".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-