Вернидуб:

Вернидуб: "Зорі" потрібно повертати втрачені позиції

Відео
Укрінформ
Головний тренер луганського футбольного клубу "Зоря" Юрій Вернидуб підвів підсумки матчу з "Чорноморцем" та розповів про найближчі плани команди.

"Досить непогана гра вийшла. Нарешті ми показали той футбол, який хотіли. З'явилася швидкість і агресивність, хороші виходи з оборони в атаку. Це великий плюс для нас. Крім того, ми поповнилися кваліфікованими, хорошими футболістами в особі Саші Андрієвського, Артема Громова, Саші Караваєва. Останні два - гравці нашого клубу на повноцінних контрактах, а у Саші Андрієвського - оренда на рік. Думаю, ми на правильному шляху. Плюс наш нападник Іурі відзначився двічі. Я за нього теж радий. Він потихеньку набирає кондиції. Але радіти довго не будемо.

Дав два вихідних, потім будемо готуватися до гри з "Шахтарем", а 14-го вже стартує Ліга Європи. Потрібно працювати і повертати ті позиції, на яких ми були в минулі роки.

З середи почнемо працювати на нашій базі в дворазовому режимі. 2 вересня в 17 годин на "Торпедо" зіграємо контрольну гру з "Маріуполем", - цитує Вернидуба офіційний сайт ФК "Зоря". 

Нагадаємо, що "Зоря" у неділю, 27 серпня, у рамках 7-го туру чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги перемогла одеський "Чорноморець" з розгромним рахунком 5:0.

Читайте також: Футбол: "Зоря" декласувала "Чорноморець" у матчі чемпіонату України

Відео ключових моментів:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-