Хацкевич: Серію пенальті тренувати не будемо

Хацкевич: Серію пенальті тренувати не будемо

Укрінформ
Головний тренер «Динамо» відзначив надійну гру «Марітіму» в обороні. 

Головний тренер київського «Динамо» Олександр Хацкевич розповів про підготовку команди до повторного матчу кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти португальського «Марітіму». Про це повідомляє Укрінформ.

«Ми планували ротацію складу і раніше, але не в такому обсязі, як довелося зробити в матчі зі «Сталлю». Ми дали відпочити не тільки Мбокані, а й основній групі гравців, які грали в Португалії. Кравець і Бесєдін вийшли проти «Сталі» - вони забили і свою роботу зробили.

Стан Піварича - стабільний, як кажуть лікарі, але він поки не тренується і знаходиться в стадії відновлення. В обороні у нас великого вибору немає, і той же Миколенко досить впевнено зіграв, але рішення приймемо вже завтра.

Читайте також: Хацкевич: Віда гратиме з "Динамо" проти "Марітіму"

«Марітіму» в останньому матчі в Португалії також дав відпочити основним гравцям атаки. Моя думка про їх команду - пропустили дуже мало м'ячів, дуже хороша і організована гра в обороні. Сподіваюся, завтра вони нам не піднесуть якихось сюрпризів.

Чи будемо ми тренувати серію пенальті? Ні. В даному випадку матч складається з 120 хвилин, і після закінчення такого часу вже треба діяти по ситуації», - сказав Хацкевич.

Нагадаємо, кваліфікаційний матч Ліги Європи «Динамо» - «Марітіму» відбудеться в Києві 24 серпня. Початок о 19:45. Перша гра завершилася нічиєю 0:0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-