Монарьов: Проти

Монарьов: Проти "Сталі" буде не простіше, ніж проти "Зорі"

Укрінформ
Кращий тренер 6-го туру української футбольної Прем'єр-ліги (УПЛ) наставник кропивницької "Зірки" Роман Монарьов розповів про задачі команди і очікування від майбутнього поєдинку проти кам’янської "Сталі".

"Ми завжди налаштовуємося на перемогу незалежно від того, з ким граємо. Інша справа, що вибудовуємо план на гру з урахуванням суперника - це так.

Якщо буде можливість, хотів би посилити атакуючу позицію, цікавлять також нападаючий і крайній нападаючий - так званий вінгер. Також я б розглянув ще на фланг гравця з тими характеристиками, які підходять під наш стиль гри.

Ми всі йдемо до того, щоб показувати той футбол, який хочемо бачити, і який чекають від нас вболівальники. На досягнутому не зупиняємося, в планах у нас вже наступна гра. Після матчу в роздягальні сказав хлопцям, що наступна гра буде більш важкою і більш важливою, щоб піднятися в турнірній таблиці.

Як охарактеризувати наступного суперника - "Сталь"? Міцна команда. По грі, не враховуючи матчу проти "Динамо", вони нікому явно не поступилися. Були у них в окремих іграх моменти, коли епізодами по 10-15 хвилин виглядали гірше за суперника, але потім відразу ж були епізоди, коли виглядали краще. Проти "Сталі" буде не простіше, ніж проти "Зорі".

У Прем'єр-лізі зараз всі приблизно рівні. Хто на сьогоднішній день краще підійде до конкретної гри, той і переможе", - цитує Монарьова footboom.com

Читайте також: Монарьова визнано кращим тренером 6-го туру чемпіонату України з футболу

Нагадаємо, що Романа Монарьова було визнано кращим тренером 6-го туру УПЛ. Кропивницька команда обіграла вдома луганську "Зорю" з рахунком 0:1. Зараз підопічні Монарьова мають в своєму активі 5 очок і займають 9-е місце в турнірній таблиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-