Павелко: Якщо

Павелко: Якщо "Маріуполь" і "Динамо" домовляться, ФФУ піде їм назустріч

Відео
Укрінформ
Президент Федерації футболу України Андрій Павелко, коментуючі чергове засідання виконкому, заявив, що матч "Маріуполь" – "Динамо" може бути перенесений, якщо самі клуби про це домовляться, але гра у Маріуполі продемонструє, що у нас єдина країна.

 - Була дискусія, висловлювалися різні думки і пропозиції, одна з яких: поєдинок першого кола провести у Києві, другого – у Маріуполі. Але до цього рішення мають прийти обидві команди. Має бути дотриманий принцип рівності сторін. Якщо клуби домовляться, ФФУ и УПЛ завжди підуть їм назустріч. І сьогодні ніхто не забороняє обом командам вирішити це питання, не виносячи його у публічну площину.

Найголовніше на сьогодні, щоб в українському футболі був мир не лише на стадіонах, а й у кабінетах, у взаєминах між клубами, у їхніх стосунках з Федерацією, Прем’єр-лігою. Футбол має об’єднувати, а не сварити.

Матчі у Маріуполі - відмінна нагода продемонструвати, що у нас єдина країна, що ми маємо сильні спецслужби та армію. Хочу сказати, що мета Федерації полягає в тому, щоб клуби не отримували штрафні санкції, покарання у вигляді технічних поразок, а всі свої суперечки вирішували виключно на футбольному полі. У дружній атмосфері, за присутності тисяч глядачів, і всі отримували радість від футболу.

Читайте також: Виконком ФФУ: футбольні матчі будуть проходити у Маріуполі

Відео брифінгу Андрія Павелка:

Нагадаємо, що у вівторок, 22 серпня, виконком Федерації футболу України прийняв рішення, що футбольні матчі чемпіонату та Кубка України сезону 2017/2018 років будуть проходити в місті Маріуполь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-