Володимир Кличко: Попри поразку в останньому бою, я успішно завершив 27-річну кар'єру

Володимир Кличко: Попри поразку в останньому бою, я успішно завершив 27-річну кар'єру

Укрінформ
Легендарний український боксер Володимир Кличко заявив, що рішення завершити кар'єру далося йому непросто, однак він не шкодує про нього.

За словами Кличка-молодшого, за 27 років виступів на рингу він навчився цінувати не лише перемоги, але й поразки, повідомляє Klitschko-brothers.com

"Це було нелегке рішення, - сказав Володимир. - Непросто зробити це після 27 років кар'єри. Розумію багатьох своїх колег, які не змогли це зробити вчасно і продовжували виступати. Можу сказати, що попри поразку в останньому бою, успішно завершив свою 27-річну кар'єру. Я ніколи раніше не вигравав так багато після невдачі. Мені подобалися як перемоги, так і поразки. Це моменти, після яких ви по-справжньому впізнаєте себе ".

Читайте також: Bild назвав Володимира Кличка "Прикладом року"

Український боксер також заявив, що спорт дав йому багато чого в житті. "Спорт навчив мене тому, чого не зміг би жоден університет у світі. Я радий, що вибрав цей життєвий шлях - став спортсменом і отримав можливість самостійно пізнавати світ", - зазначив він.

Нагадаємо, на професіональному рингу Володимир Кличко здобув 64 перемоги (54 - нокаутом) і зазнав 5 поразок. В останньому бою він 29 квітня нинішнього року програв у Лондоні британцю Ентоні Джошуа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-