Бокс: Гвоздик очікує на складний бій проти Бейкера

Бокс: Гвоздик очікує на складний бій проти Бейкера

Відео
Укрінформ
Непереможний український напівважковаговик Олександр Гвоздик (13-0, 11 КО) на фінальній прес-конференції перед боєм з Крейгом Бейкером (17-1, 13 КО) заявив, що не збирається повторювати помилок тих суперників Бейкера, які зневажливо ставилися до поєдинку і в результати програвали нокаутом.

"Думаю, що кожен опонент небезпечний, а особливо в боксі. Все може статися. Будь-хто може вдарити і будь-хто може пропустити удар. Я вже бачив бої Бейкера проти суперників, які вважали себе сильніше, а потім впали в нокаут. Я не хочу повторювати їх помилок, так що серйозно ставлюся до суперника і очікую на складний бій.

Батько Ломаченка - дуже хороший тренер, і я багато чому навчився у нього. Анатолій Ломаченко завжди дає хороші поради. Працювати з ним - це можливість поліпшити себе і поліпшити мої навички.

Для мене немає різниці, битися в маленькому залі або перед тисячею глядачів. Коли я був аматором, то бився на Олімпійських іграх, так що багато уваги - це нормально.

Після кожного бою я виношу щось важливе для себе і в цьому поєдинку теж хочу чогось навчитися. Мені просто потрібно вдосконалюватися, але я вже готовий до можливості битися за титул чемпіона", - цитує Гвоздика XSPORT

Читайте також: Бокс: Гвоздик і Бейкер успішно пройшли процедуру зважування

Відео прес-конференції:

Нагадаємо, що поєдинок Гвоздик – Бейкер відбудеться у неділю, 20 серпня, на Pinnacle Bank Arena у Лінкольні. У прямому ефірі бій покаже телеканал "Інтер" о 5.00. 

Фото: BoxingScene

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-