Сосновський: Без медалей чемпіонату світу з боксу ми не залишимося

Сосновський: Без медалей чемпіонату світу з боксу ми не залишимося

Відео
Укрінформ
Головний тренер збірної України з боксу Дмитро Сосновський вважає, що часу на підготовку до світової першості у Гамбурзі відведено дуже мало, але команда зробить все можливе для отримання хорошого результату.

- Дуже короткий відрізок між чемпіонатом Європи і чемпіонатом світу, але хлопці в хорошій формі, всі здорові, і намагаємося підвести їх до піку форми до Гамбургу.

Це дуже складне завдання - підготуватися за 2 місяці в такому виді спорту, як бокс, виводити спортсменів на два піки - це супер складно, але ми стараємося. Дуже складно нашому лідеру Олександру Хижняку, який за 4 місяці виграв два чемпіонати Європи. Хоч він і виступав на турнірі до 22-х років, він не був слабшим за дорослих. Одним словом - складно, але стараємось. Побачимо, наскільки нам це вдалося.

Сьогодні мені складно спрогнозувати результати чемпіонату світу, адже це вже інший рівень змагань. До того ж, цією командою ми ще не брали участі на такому турнірі. Можу сказати лише, що ми все зробимо для хорошого результату, всі постараємося. Якщо хлопці будуть показувати такий бокс, як в Харкові, то без медалей чемпіонату світу ми не залишимося.

Наскільки конкурентними ми будемо на світовому рівні складно сказати, але, якщо я перед Харковом сказав, що у нас буде 6-7 хороших боксерів, а ми взяли 6 медалей, то на чемпіонаті світу, думаю, у нас є 3-5 боксерів, здатних показати хороший результат. Для інших добитися хорошого результат буде складніше.

Читайте також: Жданов відвідав відкрите тренування українських боксерів перед чемпіонатом світу

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, що на чемпіонаті Європи з боксу у Харкові українська збірна завоювала 8 з 10 можливих ліцензій на чемпіонат світу-2017, який 25 серпня стартує в Гамбурзі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-