Жданов відвідав відкрите тренування українських боксерів перед чемпіонатом світу

Жданов відвідав відкрите тренування українських боксерів перед чемпіонатом світу

Фото
Укрінформ
18 серпня національна збірна України з боксу провела відкрите тренування на Олімпійській базі у Кончі-Заспі. З 25 серпня по 2 вересня наша команда виступатиме на чемпіонаті світу у Гамбургу.

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, який відвідав тренування, побажав нашим боксерам перемог на світовій першості, повідомили Укрінформу у прес-службі міністерства.

"Знаю, що ви виїжджаєте на чемпіонат світу 22 серпня, якраз напередодні Дня Незалежності нашої країни. Хотів би вас налаштувати на серйозну спортивну боротьбу. Бажаю вам захистити титули на більш високому рівні, а у кого їх ще немає - завоювати. Ми у вас віримо, вірить вся Україна. Сподіваюся, у Гамбурзі лунатиме наш гімн, а  український прапор здійматиметься над цим древнім містом", - сказав міністр. 

Читайте також: Збірну України урочисто провели на Всесвітню Універсіаду

Нагадаємо, що за результатами чемпіонату Європи, який відбувся нинішнього року у Харкові, збірна команда України стала найсильнішою командою континенту. В активі наших боксерів шість нагород - три золоті, одна срібна та дві бронзові.

За підсумками континентальної першості вісьмом представникам збірної України вдалося вибороти путівки на світову першість. Нашу команду у Німеччині представлятимуть Назар Куротчин (вагова категорія 49 кг), Дмитро Замотаєв (52 кг), Микола Буценко (56 кг), Юрій Шестак (60 кг), Євген Барабанов (69 кг), Олександр Хижняк (75 кг), Рамазан Муслімов (91 кг) и Віктор Вихрист (понад 91 кг).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-