Ольга Харлан обиратиметься до Європейської комісії атлетів

Ольга Харлан обиратиметься до Європейської комісії атлетів

Укрінформ
Володарка 4-х олімпійських нагород, 5-разова чемпіонка світу та 7-разова чемпіонка Європи з фехтування на шаблях Ольга Харлан з Миколаєва обиратиметься від нашої країни до комісії атлетів Європейських олімпійських комітетів.

З такою ініціативою виступив Національний олімпійський комітет та комісія атлетів НОК України, до складу якої входить титулована спортсменка, повідомили Укрінформу у прес-службі комітету.

"Ольга - видатна українська спортсменка, яка своїми перемогами прославляє нашу країну у світі. Це справжній патріот, чудовий приклад для наслідування. Для України та українського спорту дуже важливо, щоб наші співвітчизники були представлені у провідних міжнародних та європейських спортивних організаціях", - наголосив президент НОК Сергій Бубка.

"Для мене така можливість - це велика честь і відповідальність. Якщо все добре вийде, буду горда представляти Україну у поважному європейському органі. Звичайно, в мене мало подібного досвіду, але я готова вчитися, і мені є з кого брати приклад", - відзначила Ольга Харлан.

Читайте також: НОК вручив Харлан ексклюзивну статуетку за десяте визнання у якості кращої спортсменки місяця

Вибори до складу комісії атлетів Європейських олімпійських комітетів відбудуться під час проведення форуму та асамблеї атлетів Європи, що триватимуть з 18-го по 20 жовтня в Монако.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-