НОК вручив Харлан ексклюзивну статуетку за десяте визнання у якості кращої спортсменки місяця

НОК вручив Харлан ексклюзивну статуетку за десяте визнання у якості кращої спортсменки місяця

Фото
Укрінформ
Сьогодні в Олімпійському домі відбулося особливе нагородження кращої спортсмени місяця, адже воно стало ювілейним, рекордним для героїні спортивного липня.

Удесяте нагороду з рук президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки отримала олімпійська чемпіонка Пекіна-2008, бронзоий призер Лондона-2012, дворазовий призер Ріо-2016 з фехтування на шаблях Ольга Харлан, повідомили Укрінформу у прес-службі НОК.

Окрім грошової премії та пам'ятного диплому, спеціально з нагоди рекордної, десятої відзнаки Ольги Харлан НОК України розробив новий, ексклюзивний дизайн статуетки. На ній 9 маленьких зображень статуеток кращого спортсмена місяця з датою вручення цієї нагороди на добру згадку.

Цього визнання найтитулованіша фехтувальниця України отримала завдяки черговому тріумфу на чемпіонаті світу, що відбувся у німецькому Лейпцигу. В індивідуальній першості Ольга попри нещодавнє відновлення від травми довела, що є номером один у світі.

"Дуже складно підкорити Олімп, але ще важче на ньому залишатися. Так ось Ольга - яскравий приклад людини, сильної спортсменки, яка змогла підкорити його й невпинно продовжує підтверджувати лідерство на міжнародній арені. Упевнений, у нашої п'ятиразової чемпіонки світу вистачить мотивації, бажання та сил виступити на своїй вже четвертій Олімпіаді, і ми побачимо її успіхи в олімпійському Токіо-2020", - сказав під час нагородження Сергій Бубка.

Головний олімпієць України привітав з високим визнанням НОК тренера Ольги Юрія Марченка, який був відсутній на церемонії, але мав на це поважні причини (з фехтувальною збірною він перебуває на літній Універсіаді у Тайбеї).

У свою чергу, героїня спортивного липня висловила слова подяки Сергію Бубці за підтримку. 

"Ваша постійна увага, щира підтримка дуже багато значить для мене. Після кожного мого виступу ви одним з перших мене вітаєте. Це безмежно приємно!" - сказала Ольга Харлан. 

Читайте також: Харлан мріє відкрити свою академію фехтування

Титулована спортсменка також побажала нашому гімнасту Олегу Верняєву, на рахунку якого на одну нагороду НОК менше, також отримати "ювілейний ексклюзив".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-