Хацкевич:

Хацкевич: "Марітіму" з перших хвилин віддав ініціативу

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" прокоментував виїзний поєдинок раунду плей-оф Ліги Європи УЄФА проти португальського "Марітіму".

"Мені не здалося, что наша команда нервувала. Ми не хотіли поступатися, ми теж боролися і в певних моментах арбітр приймав помилкові рішення не на нашу користь. Треба буде передивитися ці моменти, але мені так здалося. А те, що матч буде емоціональним, було зрозуміло. Ніхто не хотів поступатися.

Що нам не вдалося? Не вдалося забити гол. Ми мали перевагу, як у володінні м’ячем, так і територіальну. На чужій половині поля достатньо непогано пресингували і активно вступали у відбір.

Також не вистачало завершального пасу. Крім того, у перерві ми вказали хлопцям на те, що треба частіше завершувати атаки ударами по воротах. Тому що вони хотіли все красиво зробити і мали хороші моменти для ударів, але все ж шукали ще одну непотрібну передачу в тих моментах, коли треба було бити по воротах.

Ми очікували більш активного початку від суперників, але вони з перших хвилин віддали ініціативу. Хоча можливо в цьому і заслуга нашої команди, оскільки ми домовилися, що маємо активно грати від самого початку. В своїх перших двох домашніх матчах сезону "Марітіму" більше грав на атаку, так не закривався. Але в цьому заслуга наших хлопців, які більше володіли м’ячем і за першої можливості накривали суперника.

Після повернення до Києва команда одразу заїздить на базу, буде відновлення. А в суботу на базі готуватимемося до гри проти "Сталі", яка відбудеться в неділю", - цитує Хацкевича офіційний сайт ФК "Динамо".

Читайте також: Ліга Європи УЄФА: "Динамо" з "Марітіму" зіграли без голів

Нагадаємо, що поєдинок "Марітіму" – "Динамо" відбувся 17 серпня на острові Мадейра і закінчився з рахунком 0:0.

Відео кращих моментів:

Матч у відповідь відбудеться 24 серпня на НСК "Олімпійський" у Київі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-