Півзахисник БАТЕ: Не вистачало гостроти атак і фарту

Півзахисник БАТЕ: Не вистачало гостроти атак і фарту

Відео
Укрінформ
Півзахисник білоруського футбольного клубу БАТЕ Мірко Іванич вважає, що для перемоги над "Олександрією" у першому матчі раунду плей-офф кваліфікації Ліги Європи команді не вистачало гостроти на завершальних стадіях атак і фарту.

"Звичайно, нічия - не той результат, на який ми розраховували. Виходили на поле з думками тільки про перемогу. І стартовий відрізок зустрічі провели добре, активно. Забили вже на 8-й хвилині. Начебто чимало виходило, але потім чомусь почали діяти куди менш впевнено. Схожа ситуація трапилася і в домашньому лігочемпіонському протистоянні з празькою "Славією", коли теж швидко повели і незабаром віддали ініціативу супернику. Думаю, справа в психології, і це питання необхідно вирішувати.

У другому таймі ми багато володіли м'ячем і майже не покидали чужу половину поля. На жаль, гостроти на завершальній стадії атак не вистачало. Як і фарту - в одному з епізодів я потрапив в поперечину. Сподіваюся, в наступних поєдинках і везіння виявиться на нашому боці.

Видно, що "Олександрія" - команда організована, фізично сильна. Проте я переконаний: БАТЕ сильніше. Маємо підтвердити це в матчі-відповіді і завоювати путівку в груповий турнір Ліги Європи. В Україні нам необхідно продемонструвати свій найкращий футбол і максимально ефективно спрацювати в реалізації", - цитує Іванича офіційний сайт БАТЕ.  

Читайте також: Ліга Європи УЄФА: "Олександрія" відстояла виїзну нічию з БАТЕ

Нагадаємо, що поєдинок БАТЕ – "Олександрія" відбувся на "Борисов-Арені" 17 серпня і закінчився з рахунком 1:1. М’ячі забили Мірко Іванич (на 8-ій хв.) та Євген Банада (19).

Відео кращих моментів:

Матч у відповідь відбудеться 24 серпня на стадіоні "Ніка" в Олександрії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-