Футбольний матч

Футбольний матч "Маріуполь" - "Динамо" відвідає керівництво місії ОБСЄ

Укрінформ
27 серпня у Маріуполі відбудеться матч 7-го туру чемпіонату країни з футболу між "Маріуполем" та київським "Динамо".

На цій зустрічі будуть присутні представники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні на чолі з першим заступником її голови Александром Хугом, повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Як розповів президент федерації Андрій Павелко, перебування спостерігачів авторитетної міжнародної організації на цьому матчі стане вагомою гарантією безпечного проведення поєдинку.

 "Наші міжнародні партнери вітають факт проведення поєдинку саме у Маріуполі. Це підтвердження перспектив мирного життя та приклад дієвості політики з реінтеграції тимчасово окупованих територій на Донбасі і прилеглих до них районів. Саме тому Маріуполь і перетворився на центр особливої міжнародної уваги, який останнім часом регулярно відвідують наші партнери - і члени Конгресу США, і депутати Європарламенту, і високопоставлені урядовці та політики з держав-членів ЄС та США", - відзначив президент ФФУ.

Читайте також: "Маріуполь" розгромив "Карпати" у футбольній Прем'єр-лізі

 Андрій Павелко впевнений, що 27 серпня, завдяки грі київської та маріупольської команд і присутності на матчі представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, визволений від проросійських терористів Маріуполь стане ще й центром по-справжньому яскравого свята для тисяч футбольних уболівальників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-