Легендарний Усейн Болт завершив спортивну кар’єру

Легендарний Усейн Болт завершив спортивну кар’єру

Відео
Укрінформ
Рекордсмен у бігу на 100 і 200 метрів легендарний легкоатлет Усейн Болт підтвердив своє рішення завершити кар'єру після чемпіонату світу в Лондоні.

Восьмикратний олімпійський чемпіон і 11-кратний чемпіон світу ямайський спринтер Усейн Болт заявив, що не шкодує про рішення виступити на чемпіонаті світу з легкої атлетики-2017 у Лондоні.

"Я в порядку. Мої фанати хотіли подивитися на мене ще один рік. Без них я б не досяг всього протягом цих років. Приїхати сюди і влаштувати шоу для фанатів - це все, чого я хотів. Один чемпіонат не змінить того, чого я досяг. Після поразки на 100-метрівці хтось сказав мені, що Мохаммед Алі теж програв свій останній бій, так що не варто переживати.

Підтримка фанатів була незмінною. Сумно, що доводиться йти зараз. Енергетика уболівальників була чудовою. Я відчував себе як вдома. Я прощався з фанатами і зі змаганнями. Вони були для мене всім. Я мало не заплакав, але стримався", - цитує Болта СЕГОДНЯ.ua.

Читайте також: Спринтер Болт: Не так я хотів закінчити чемпіонат

Організатори чемпіонату світу влаштували в заключний день турніру, 13 серпня, після всіх фіналів спеціальну церемонію на честь Болта. Ямайський спринтер зробив коло пошани по олімпійського стадіону Лондона. Глядачі вітали його стоячи.

Нагадаємо, що 30-річний легкоатлет на чемпіонаті світу в Лондоні став третім у бігу на 100 м, а в естафеті 4х100 м не зміг фінішувати через травму.

Відео естафети:

Фото: AFP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-