Футбол:

Футбол: "Зоря" лише у 5 турі здобула першу перемогу в чемпіонаті України

Укрінформ
Бронзові призери минулого чемпіонату України - футболісти луганської "Зорі" у нинішній національній першості лише у п'ятому турі зуміли записати до свого активу першу перемогу.

Сьогодні на "Арені Львів" луганчани обіграли  рівненський "Верес" - 1:0. Вирішальний м'яч на 76-й хвилині забив Владислав Калитвинцев, повідомляє Укрінформ.

З таким же рахунком полтавська "Ворскла" на київському стадіоні "Оболонь" вирвала перемогу у кам'янської "Сталі". Гол на рахунку Ардіна  Даллку (90+1).   

У суботу пройде ще одна гра. "Олександрія" на домашньій арені "Ніка" прийматиме донецький "Шахтар".

У неділю, 13 серпня, програму 5-го туру чемпіонату завершать матчі "Маріуполя" із львівськими "Карпатами" та донецького "Олімпіка" з одеським "Чорноморцем", які зійдуться на столичному стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського.

Розпочався тур у п'ятницю упевненою перемогою київського "Динамо" над кропивницькою "Зіркою". Поєдинок на столичному НСК "Олімпійський" динамівці виграли з рахунком 3:0 і зберегли лідерство у національній першості.

Початок розгрому на 48-й хвилині поклав Дьємерсі Мбокані, який на 48-й хвилині головою перекинув воротаря гостей Євгена Паста. На 76-й хвилині Андрій Ярмоленко спочатку реалізував пенальті за фол Пепе проти Дерліса Гонсалеса, а на 79-й хвилині оформив дубль, забивши головою.

Читайте також: Де дивитися матчі 5 туру футбольної Прем'єр-ліги

Турнірне становище на цю хвилину: "Динамо" - 13 очок, "Ворскла" - 10, "Шахтар" - 9, "Олімпік" - 8,  "Верес" - 6, "Сталь" - 6, "Маріуполь" - 5, "Зоря" - 5, "Карпати" - 4, "Олександрія" - 3, "Зірка" - 2, "Чорноморець" - 1.

На фото: Владислав Калитвинцев.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-