Світоліна: З Вільямс важливо було добре подавати і здійснювати тиск на прийомі

Світоліна: З Вільямс важливо було добре подавати і здійснювати тиск на прийомі

Укрінформ
Після перемоги на турнірі у Торонто над американською тенісисткою Вінус Вільямс перша "ракетка" України Еліна Світоліна зазначила, що для неї було важливо обіграти таку  знамениту суперницю.

За словами Еліни, у цьому матчі було вкрай важливо добре подавати і потім здійснювати тиск на прийомі, повідомляє BTU.org.ua

"Знаю Вінус вже багато років. Вона стала грати професійно з 1994-го, а я тільки народилася в тому році. Для мене велика честь бути на одному корті з Вінус, тим більше, що я змогла її обіграти, показати свій теніс і стабільні дії. У другому сеті був дуже важливий гейм, коли Вінус отримала брейкпоінт. Я розуміла, наскільки зараз важливий момент. Якщо ти даси їй навіть маленькі шанси, вона може повернутися до гри, і тоді ми вже будемо в рівному становищі. Було вкрай важливо добре подавати і потім здійснювати тиск на прийомі, а також не припускатися помилок на простих ударах", - сказала Світоліна.

Читайте також: Світоліна – Вільямс: кращі моменти тенісного поєдинку

Нагадаємо, перемігши Вільямс (6:2, 6:1), Еліна вийшла до 1/4 фіналу престижного турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) в Канаді з призовим фондом $2,43 млн.

У чвертьфіналі харків'янка, яка посіяна під 5-м номером, зустрінеться з 4-ю сіяної іспанкою Гарбіньє Мугурусою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-