Фред: Постараємося забити

Фред: Постараємося забити "Олександрії" якомога раніше

Відео
Укрінформ
Півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар" і збірної Бразилії Фред поділився думками про майбутній поєдинок проти "Олександрії".

"Зустрічі з "Олександрією" нам завжди даються непросто. Команда грає з великою самовіддачею, б'ється за кожен м'яч. Тим більше, у суперника зараз емоційний підйом, адже підопічні Шарана пробилися в наступний раунд Ліги Європи. Думаю, вони вийдуть на поле впевненими в собі. Так що нас чекає складний виїзд. Але, незважаючи ні на що, ми повинні домагатися перемоги в будь-якому поєдинку.

Безумовно, на своєму полі "Олександрія" діє більш агресивно. Там трибуни завжди заповнені вщерть і вболівальники женуть свою команду вперед. Ми готові до того, що, як і більшість опонентів в чемпіонаті України, "Олександрія", швидше за все, стане демонструвати закритий футбол.

"Шахтарю" потрібно володіти м'ячем, створювати моменти, мати терпіння. Тоді, впевнений, голи будуть. Паулу Фонсека для кожного суперника готує певні тактичні речі. Ми ж зобов'язані виконати установку тренера і постаратися забити якомога раніше", - цитує Фреда офіційний сайт ФК "Шахтар".

Читайте також: Де дивитися матчі 5 туру футбольної Прем'єр-ліги

Відео тренування донецької команди:

Нагадаємо, що матч "Олександрія" – "Шахтар" відбудеться завтра, 12 серпня, на стадіоні "Ніка".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-