"Динамо" не змогло вразити ворота "Ворскли" у чемпіонаті України

Укрінформ
Футболісти київського "Динамо" втратили очки у чемпіонаті України, зігравши сьогодні внічию матч 4-го туру з "Ворсклою" у Полтаві.

Суперникам вразити ворота так і не вдалося - 0:0, повідомляє Укрінформ.

У паралельній зустрічі донецький "Олімпік" на "Славутич-Арені" у Запоріжжі обіграв бронзового призера минулої першості - луганську "Зорю" (2:0). Голи в активі Станислава Біленького (69-та хвилина) та Мохи (86).

Рівненський "Верес" після трьох "сухих" нічиїх у здобув першу перемогу у чемпіонаті. У неділю команда перемогла в гостях кропивницьку "Зірку" - 3:1. 

Голи: Ігор Загальський (31) - Сергій Симінін (45+1), Ростислав Волошинович (83), Михайло Сергійчук (90+2).

Вилучення: Тарас Качараба (81, "Зірка").

"Чорноморець" в Одесі не зміг втримати перемогу над "Олександрією" . Матч завершився з рахунком 2:2. Авторами голів у одеситів стали Максим Третяков (26) і Олександр Каплієнко (49), у гостей - Василь Грицук (80, з пенальті) та Артем Сітало (87). 

На 45-й хвилині вилучений з поля Артем Чорній ("Олександрія"), а на 70-й - одесит Третяков.

Нагадаємо, у суботу в чемпіонаті відбулися два матчі. Донецький "Шахтар" обіграв на ОСК "Металіст" у Харкові ФК "Маріуполь" - 3:1. У "гірників" відзначилися Бернард (7), Марлос (42) та Сергій Кривцов (67), у маріупольців -  Ігор Тищенко (71).

Львівські "Карпати", поступаючись на перших хвилинах  "Сталі", зуміли перемогти кам'янську команду також з рахунком 3:1.

М'ячі на львівському стадіоні "Україна" забили Ігор Худоб'як (30), Олег Голодюк (64), Роман Дебелко (81, з пенальті) - у господарів; Едгар Малакян (8, з пенальти) - у гостей.

На 73-й хвилині у "Карпат" вилучено з поля Голодюка.

Читайте також: ЗМІ: «Фенербахче» хоче взяти Ярмоленка в оренду

Турнірне становище після 4-х турів: "Динамо" - 10 очок, "Шахтар" - 9, "Олімпік" - 8, "Ворскла" - 7, "Верес" - 6, "Сталь" - 6, "Маріуполь" - 5, "Карпати" - 4, "Олександрія" - 3, "Зірка" - 2, "Зоря" - 2, "Чорноморець" - 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-