ЧС з легкої атлетики: Шух стартує в семиборстві, останній фінал Болта

ЧС з легкої атлетики: Шух стартує в семиборстві, останній фінал Болта

Укрінформ
Сьогодні розіграють чотири комплекти нагород.

В Лондоні триває чемпіонат світу з легкої атлетики. В другий день змагань розіграють чотири комплект нагород, Аліна Шух розпочинає боротьбу в семиборстві, а українки виступлять у кваліфікації з метання молоту. Про це повідомляє Укрінформ.

Сьогодні в Лондоні легендарний Усейн Болт з Ямайки востаннє побіжить у фіналі стометрівки. Саме він і є головним фаворитом на королівській дистанції. Його головні суперники – американці Крістіан Коулмен, Джастін Гетлін та земляк Йохан Блейк. Також чемпіони визначаться у метанні диску (чоловіки), стрибках у довжину (чоловіки) і в бігу на 10 000 метрів (жінки).

Читайте також: Бондаренко та інші: наші надії в Лондоні-2017

В України сьогодні вболіватимуть за 18-річну Аліну Шух, яка розпочне змагання у семиборстві. А також за наших дівчат-молотобійок Альону Шамотіну, Ірину Новожилову та Ірину Климець. Аби потрапити у фінал в кваліфікації потрібно запустити снаряд за 71.50 м.

Нагадаємо, Україну в Лондоні представлятимуть 46 спортсменів. Серед них головна зірка вітчизняної легкої атлетики стрибун у висоту Богдан Бондаренко. З різних причин чемпіонат пропускають Ольга Саладуха, Наталія Прищепа, Ольга Земляк, Олеся Повх. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-