Іспанська ліга заблокує перехід Неймара в «ПСЖ»

Іспанська ліга заблокує перехід Неймара в «ПСЖ»

Укрінформ
Ла Ліга готує скарги і позови на «ПСЖ», який обходить правила фінансового фейр-плей. 

Перехід форварда «Барселони» Неймара в «ПСЖ» може зірватися через заперечення професійної футбольної ліги Іспанії – Ла Ліги.  Про це пише іспанське видання AS.

«Скарга готова і її представлять ​​УЄФА та швейцарським судам. Вони володіють владою. Ла Ліга засуджує держави, що підтримують клуби і команди, які отримують економічні інвестиції від країни.

Що стосується «ПСЖ», це явний випадок «фінансового допінгу», клуб, який підтримується державою. Якщо УЄФА не відреагує, ми негайно подамо позов. Сподіваємося, що УЄФА вживатиме заходи для забезпечення дотримання правил фінансового фейр-плей.

Читайте також: «Барселона» офіційно підтвердила бажання Неймара залишити клуб

Чи прийме Ла Ліга гроші від «ПСЖ»? Ні. Ми не приймемо ці гроші від клубу, який не хоче приймати правила нашої організації», - сказав президент Ла Ліги Хав'єр Тебас.

Нагадаємо, що «ПСЖ» планує виплатити 222 млн євро відступних за гравця через фонд катарських власників клубу, щоб обійти правила фінансового фейр-плей. Також можливий варіант, при якому Неймар викупить контракт у «Барси» на гроші, отримані від Катару за роль посла ЧС-2022.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-