Чемпіонат світу з легкої атлетики: Збірна України збільшилась до 48 спортсменів

Чемпіонат світу з легкої атлетики: Збірна України збільшилась до 48 спортсменів

Укрінформ
В Лондон поїдуть також Бех, Никифоров, Гацько-Федусова і Шматенко. 

Українці Марина Бех, Анна Гацько-Федусова, Сергій Никифоров і Юлія Шматенко потрапили в список учасників чемпіонату світу з легкої атлетики, який пройде в Лондоні з 4 по 13 серпня. Про це повідомляє Sport Arena.

Раніше Виконком Федерації легкої атлетики України (ФЛАУ) затвердив імена 44 спортсменів для участі в чемпіонаті світу. Всі вони виконали потрібні нормативи та інші умови для потрапляння в збірну України.

Також ФЛАУ подала до Міжнародної федерації легкої атлетики (ІААФ) імена семи спортсменів в лист очікування. Кожен з них міг розраховувати на потрапляння в Лондон виходячи з рейтингу ІААФ.

Читайте також: У Кропивницькому завершився чемпіонат України з легкої атлетики

На сайті ІААФ опублікували остаточний склад збірної України, в якому знайшлося місце стрибунам в довжину Марині Бех та Сергію Никифорову, метальниці спису Ганні Гацько-Федусовой, а також Юлії Шматенко, яка візьме участь в бігу на дистанції 5000 метрів.

З листа очікування в остаточну заявку не потрапили стрибун у довжину Владислав Мазур, який нещодавно переміг на молодіжному чемпіонаті Європи, стрибун у висоту переможець чемпіонату України Віктор Лонський і Анастасія Ткачук у бігу на 800 метрів.

Нагадаємо, в заявці на чемпіонат світу немає бігунки Наталії Прищепи, а також Ольги Голодної і Галини Облещук (штовхання ядра), які виконали норматив чемпіонату світу, але з різних причин їх не взяли до збірної. Чемпіонат світу з легкої атлетики відбудеться в Лондоні з 4 по 13 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-