У Кропивницькому завершився чемпіонат України з легкої атлетики

У Кропивницькому завершився чемпіонат України з легкої атлетики

Укрінформ
У Кропивницькому завершився головний національний старт легкоатлетичного сезону - чемпіонат України.

Характерно, що ще до цих змагань 37 наших атлетів вже виконали нормативи для участі у чемпіонаті світу, що відбудеться з 4 по 13 серпня у Лондоні, повідомили Укрінформу у прес-службі Федерації легкої атлетики.

"Запоріжанка Олеся Повх та Анна Плотіцина з Київщини стали єдиними атлетками, які на національній першості зуміли виконати нормативи для участі в чемпіонаті світу - з бігу на 100 метрів та 100 метрів з бар’єрами відповідно", - зазначили у прес-службі.

В актив собі може занести цей чемпіонат бердичівський наставник Ігор Лонський. Його підопічний Владислав Мазур виграв "золото" у стрибках у довжину, а потім інший вихованець Віктор Лонський здобув ще один чемпіонський титул у стрибках у висоту. 2 м 28 см- це його особистий рекорд, який усього на 2 сантиметри менше нормативу на Лондон.

Увага уболівальників також була прикута до сектору з потрійного стрибка, де змагалася чемпіонка світу Ольга Саладуха. Донецька атлетка здобула впевнену перемогу, проте до нормативу на чемпіонат світу їй не вистачило 20-ти сантиметрів - 13.90.

Читайте також: У Кропивницькому починається чемпіонат України з легкої атлетики

Втім, і у Ольги, і у інших наших легкоатлетів час для здобуття путівки до Лондона-2017 ще є. Адже нормативи можна виконувати до 23 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-