BoxRec: Реванш Кличко – Джошуа відбудеться 11 листопада в Лас-Вегасі

BoxRec: Реванш Кличко – Джошуа відбудеться 11 листопада в Лас-Вегасі

Укрінформ
Авторитетний боксерський портал підтверджує самий очікуваний бій року. 

Авторитетний портал BoxRec вніс в свою базу даних очікуваний бій-реванш між Ентоні Джошуа і Володимиром Кличком. Про це повідомляє Sport Arena.

Портал BoxRec, який зберігає інформацію про кожний бій в світі професійного боксу, повідомляє, що бій-реванш між Кличком і Джошуа відбудеться 11 листопада 2017 року на T-Mobile Arena у Лас-Вегасі. BoxRec присудив реваншу Кличко - Джошуа максимальні п'ять зірок. Українець проведе 15-й подібний бій, його суперник - другий.

Переговори про реванш тривали майже три місяці. Британська промоутерська компанія Matchroom Boxing на чолі з Едді Хірном опрацьовувала кілька варіантів - реванш Кличко-Джошуа міг відбутися в Кардіффі, Дубаї і навіть Нігерії. У підсумку вибір припав на США. Очікується, що бій-реванш між Кличком і Джошуа покаже американський телегігант HBO.

Читайте також: Промоутер Джошуа запропонував Кличку варіанти для бою-реваншу

Джошуа вперше в кар'єрі проведе бій за межами Великобританії. Кличко ж прекрасно знає, що таке боксувати в Лас-Вегасі. У 1999 році українець в гральній столиці світу нокаутував Філа Джексона, потім розібрався з Чарльзом Шаффордом, Джамілем Макклайном і Деваррілом Вільямсоном. Є і негативний досвід: у 2004 році екс-чемпіон світу в скандальному бою сенсаційно поступився Леймоном Брюстеру.

Нагадаємо, перший бій між Кличком і Джошуа відбувся 29 квітня в Лондоні на «Уемблі». У присутності 90 тисяч уболівальників два олімпійські чемпіони видали бій 10-річчя в суперважкій вазі. Обидва боксери по черзі побували в нокдауні, поки в 11-му раунді Джошуа не добив українського ветерана. Гучний тріумф дозволив британцеві стати чемпіоном світу відразу за трьома версіями IBF, IBO і WBA.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-